• Posibil efect protector al siliciului continut de bere in bolile neurodegenerative

Posibil efect protector al siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative

Posibil efect protectoral siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative (Departamentului de Nutriţie, Bromatologie şi Toxicologie al Facultăţii de Farmacie - Universitatea din Alcalá, Spania, 2006)

Studiul propune teoria conform căreia un consum moderat de bere se poate lua în considerare în rutina dietetică a populaţiei ca fiind un posibil factor protector împotriva bolilor degenerative, ţinând cont de faptul că siliciul din compoziţia berii, poate să reducă biodisponibilitatea metalelor toxice care cauzează apariţia acestor boli.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Consumul moderat de bere poate contribui la menținerea unei greutăți corporale optime

Doar una din cinci persoane reușește să își mențină greutatea obținută în urma unui proces de slăbire. Menținerea greutății optime în cazul persoanelor care au trecut printr-un proces de pierdere a greutății se dovedește de cele mai multe ori o provocare mai mare decât aceea de a da jos kilogramele în plus. Rata de ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.