• Posibil efect protector al siliciului continut de bere in bolile neurodegenerative

Posibil efect protector al siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative

Posibil efect protectoral siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative (Departamentului de Nutriţie, Bromatologie şi Toxicologie al Facultăţii de Farmacie - Universitatea din Alcalá, Spania, 2006)

Studiul propune teoria conform căreia un consum moderat de bere se poate lua în considerare în rutina dietetică a populaţiei ca fiind un posibil factor protector împotriva bolilor degenerative, ţinând cont de faptul că siliciul din compoziţia berii, poate să reducă biodisponibilitatea metalelor toxice care cauzează apariţia acestor boli.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Relația dintre consumul moderat de bere și calitățile motrice

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție anunță finalizarea unei noi cercetări care evidențiază efectele consumului moderat de bere în raport cu sănătatea. Cercetarea a avut ca obiective identificarea modificărilor produse de consumul moderat de bere asupra calităților motrice (viteză și forță), precum și...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.