• Posibil efect protector al siliciului continut de bere in bolile neurodegenerative

Posibil efect protector al siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative

Posibil efect protectoral siliciului conţinut de bere în bolile neurodegenerative (Departamentului de Nutriţie, Bromatologie şi Toxicologie al Facultăţii de Farmacie - Universitatea din Alcalá, Spania, 2006)

Studiul propune teoria conform căreia un consum moderat de bere se poate lua în considerare în rutina dietetică a populaţiei ca fiind un posibil factor protector împotriva bolilor degenerative, ţinând cont de faptul că siliciul din compoziţia berii, poate să reducă biodisponibilitatea metalelor toxice care cauzează apariţia acestor boli.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

European Beer and Health Symposium, ediția a opta

European Beer and Health 2017 a avut loc la Bruxelles și a reunit experți și oameni de știință din întreaga lume. Aceștia au confirmat că atunci când este consumată moderat, berea poate fi integrată într-un regim alimentar echilibrat și sănătos. În premieră în istoria simpozionului, un reprezentant al comunității șt...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.