• Evaluarea proprietatilor nutritionale, functionale si sanitare ale berii  in comparatie cu alte bauturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii în comparaţie cu alte băuturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii  în comparaţie cu alte băuturi (Institutul de Agrochimie şi Tehnologia Alimentelor (IATA/CSIC), Spania, 1999)

Prin studiul prezentul studiu se atestă faptul că, fiind un produs natural, berea oferă o mai mare diversitate de ingrediente decât alte băuturi răcoritoare, remarcându-se în special aportul de vitamnine din grupa B şi alte substanţe minerale.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.