• Evaluarea proprietatilor nutritionale, functionale si sanitare ale berii  in comparatie cu alte bauturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii în comparaţie cu alte băuturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii  în comparaţie cu alte băuturi (Institutul de Agrochimie şi Tehnologia Alimentelor (IATA/CSIC), Spania, 1999)

Prin studiul prezentul studiu se atestă faptul că, fiind un produs natural, berea oferă o mai mare diversitate de ingrediente decât alte băuturi răcoritoare, remarcându-se în special aportul de vitamnine din grupa B şi alte substanţe minerale.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.