• Evaluarea proprietatilor nutritionale, functionale si sanitare ale berii  in comparatie cu alte bauturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii în comparaţie cu alte băuturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii  în comparaţie cu alte băuturi (Institutul de Agrochimie şi Tehnologia Alimentelor (IATA/CSIC), Spania, 1999)

Prin studiul prezentul studiu se atestă faptul că, fiind un produs natural, berea oferă o mai mare diversitate de ingrediente decât alte băuturi răcoritoare, remarcându-se în special aportul de vitamnine din grupa B şi alte substanţe minerale.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Potasiul, un mineral care menține inima sănătoasă

Potasiul este un mineral indispensabil care susține activitatea electrică a celulelor și are un rol important în regimul alimentar. Adoptând o dietă echilibrată care să conțină fructe, legume și proteine îi putem oferi organismului acest element de care are nevoie. Potasiul poate reduce riscul de boli cardiovascular...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.