• Evaluarea proprietatilor nutritionale, functionale si sanitare ale berii  in comparatie cu alte bauturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii în comparaţie cu alte băuturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii  în comparaţie cu alte băuturi (Institutul de Agrochimie şi Tehnologia Alimentelor (IATA/CSIC), Spania, 1999)

Prin studiul prezentul studiu se atestă faptul că, fiind un produs natural, berea oferă o mai mare diversitate de ingrediente decât alte băuturi răcoritoare, remarcându-se în special aportul de vitamnine din grupa B şi alte substanţe minerale.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea, sursă de minerale necesare organismului

Mineralele sunt esențiale în realizarea funcțiilor metabolice și au un rol cheie în buna funcționare a organismului. Calciul, magneziul, sodiul, fierul sau potasiul aduc fiecare câte un beneficiu specific. Printr-o dietă variată și echilibrată, ne putem asigura că organismul asimilează necesarul de minerale. Berea, ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.