• Evaluarea proprietatilor nutritionale, functionale si sanitare ale berii  in comparatie cu alte bauturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii în comparaţie cu alte băuturi

Evaluarea proprietăţilor nutriţionale, funcţionale şi sanitare ale berii  în comparaţie cu alte băuturi (Institutul de Agrochimie şi Tehnologia Alimentelor (IATA/CSIC), Spania, 1999)

Prin studiul prezentul studiu se atestă faptul că, fiind un produs natural, berea oferă o mai mare diversitate de ingrediente decât alte băuturi răcoritoare, remarcându-se în special aportul de vitamnine din grupa B şi alte substanţe minerale.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.