• Consumul moderat de bere si masa corporala

Consumul moderat de bere şi masa corporală

Consumul moderat de bere şi masa corporală (Grupul de Imunonutriţie, Departamentul de Metabolism şi Nutriţie, Institutul de Ştiinţe şi Tehnologie a Alimentelor şi Nutriţiei, Consiliul Superior de Cercetări Ştiinţifice, Spania, 2010)

În conformitate cu rezultatele obţinute în cadrul acestui studiu, datorită conţinutului redus de calorii la 100 ml - în varianta cu alcool, aproximativ 45 kcal, iar în cea fără alcool de 17 kcal -, consumul responsabil de bere, nu modifică compoziţia corporală la o populaţie adultă sănătoasă.

http://www.cervezaysalud.es/ 

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.