• Berea fara alcool. Proprietati

Berea fără alcool. Proprietăţi

Berea fără alcool. Proprietăţi (Societatea Spaniolă de Dietetică şi Ştiinţe ale Alimentaţiei (SEDCA), Spania, 2001)

Studiul "Berea fără alcool. Proprietăţi" expune, printre altele, că un consum moderat de bere fără alcool ar putea fi introdus în dietele acelor persoane care suferă de hipertensiune arterială, întrucât o sticlă de bere fără alcool pe zi are un aport de calciu, potasiu şi sodiu pe care corpul le necesită. În plus, berea fără alcool are un înalt conţinut de apă (95%) şi cantităţi variabile de compuşi fenolici care au efecte antioxidante şi ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.