• Berea fara alcool. Proprietati

Berea fără alcool. Proprietăţi

Berea fără alcool. Proprietăţi (Societatea Spaniolă de Dietetică şi Ştiinţe ale Alimentaţiei (SEDCA), Spania, 2001)

Studiul "Berea fără alcool. Proprietăţi" expune, printre altele, că un consum moderat de bere fără alcool ar putea fi introdus în dietele acelor persoane care suferă de hipertensiune arterială, întrucât o sticlă de bere fără alcool pe zi are un aport de calciu, potasiu şi sodiu pe care corpul le necesită. În plus, berea fără alcool are un înalt conţinut de apă (95%) şi cantităţi variabile de compuşi fenolici care au efecte antioxidante şi ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.