• Berea fara alcool. Proprietati

Berea fără alcool. Proprietăţi

Berea fără alcool. Proprietăţi (Societatea Spaniolă de Dietetică şi Ştiinţe ale Alimentaţiei (SEDCA), Spania, 2001)

Studiul "Berea fără alcool. Proprietăţi" expune, printre altele, că un consum moderat de bere fără alcool ar putea fi introdus în dietele acelor persoane care suferă de hipertensiune arterială, întrucât o sticlă de bere fără alcool pe zi are un aport de calciu, potasiu şi sodiu pe care corpul le necesită. În plus, berea fără alcool are un înalt conţinut de apă (95%) şi cantităţi variabile de compuşi fenolici care au efecte antioxidante şi ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Potasiul, un mineral care menține inima sănătoasă

Potasiul este un mineral indispensabil care susține activitatea electrică a celulelor și are un rol important în regimul alimentar. Adoptând o dietă echilibrată care să conțină fructe, legume și proteine îi putem oferi organismului acest element de care are nevoie. Potasiul poate reduce riscul de boli cardiovascular...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.