• Berea fara alcool. Proprietati

Berea fără alcool. Proprietăţi

Berea fără alcool. Proprietăţi (Societatea Spaniolă de Dietetică şi Ştiinţe ale Alimentaţiei (SEDCA), Spania, 2001)

Studiul "Berea fără alcool. Proprietăţi" expune, printre altele, că un consum moderat de bere fără alcool ar putea fi introdus în dietele acelor persoane care suferă de hipertensiune arterială, întrucât o sticlă de bere fără alcool pe zi are un aport de calciu, potasiu şi sodiu pe care corpul le necesită. În plus, berea fără alcool are un înalt conţinut de apă (95%) şi cantităţi variabile de compuşi fenolici care au efecte antioxidante şi ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Consumul moderat de bere poate contribui la menținerea unei greutăți corporale optime

Doar una din cinci persoane reușește să își mențină greutatea obținută în urma unui proces de slăbire. Menținerea greutății optime în cazul persoanelor care au trecut printr-un proces de pierdere a greutății se dovedește de cele mai multe ori o provocare mai mare decât aceea de a da jos kilogramele în plus. Rata de ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.