• Berea fara alcool. Proprietati

Berea fără alcool. Proprietăţi

Berea fără alcool. Proprietăţi (Societatea Spaniolă de Dietetică şi Ştiinţe ale Alimentaţiei (SEDCA), Spania, 2001)

Studiul "Berea fără alcool. Proprietăţi" expune, printre altele, că un consum moderat de bere fără alcool ar putea fi introdus în dietele acelor persoane care suferă de hipertensiune arterială, întrucât o sticlă de bere fără alcool pe zi are un aport de calciu, potasiu şi sodiu pe care corpul le necesită. În plus, berea fără alcool are un înalt conţinut de apă (95%) şi cantităţi variabile de compuşi fenolici care au efecte antioxidante şi ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

http://www.cervezaysalud.es/

Descarcă

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea, sursă de minerale necesare organismului

Mineralele sunt esențiale în realizarea funcțiilor metabolice și au un rol cheie în buna funcționare a organismului. Calciul, magneziul, sodiul, fierul sau potasiul aduc fiecare câte un beneficiu specific. Printr-o dietă variată și echilibrată, ne putem asigura că organismul asimilează necesarul de minerale. Berea, ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.