• Mihaela Begea

Mihaela Begea

Membru fondator

Abolventă a Universităţii din Galaţi, Facultatea de Industrii Alimentare şi Tehnica Piscicola, este doctor în ştiinţe inginereşti.

În prezent este cercetãtor ştiintific gradul I în cadrul ICA Research&Development (fostul Institut de Cercetări Alimentare - Laboratorul Tehnologii Fermentative).

Este autor sau coator al unor cărţi de specialitate în domeniul malţului şi berii şi a numeroase articole publicate în reviste de specialitate din industria alimentară sau prezentate în cadrul unor manifestări internaţionale în domeniu, în domeniile tehnologii şi biotehnologii alimentare, calitate şi siguranţă alimentară, standardizare.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Relația dintre consumul moderat de bere și calitățile motrice

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție anunță finalizarea unei noi cercetări care evidențiază efectele consumului moderat de bere în raport cu sănătatea. Cercetarea a avut ca obiective identificarea modificărilor produse de consumul moderat de bere asupra calităților motrice (viteză și forță), precum și...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.