• Alin Popescu

Alin Popescu

Secretar general

Absolvent al Facultăţii de Medicină Generală din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Dr. Carol Davila" Bucureşti (promoţia 2000), Alin Popescu este în prezent medic primar în medicină sportivă.

Este dublu licenţiat în chimie - fizică (1997) şi psiho-sociologie (2003), iar de peste 7 ani colaborează cu F.R. Rugby, fiind şi lector al Academiei Române de Rugby, din 2004 până în prezent.

Cu preocupări constante de încă 10 ani în zona nutriţiei, de la nutriţia sportivă la cea a omului sănătos, este prim autor al lucrării de nutriţie prezentate la Congresul Mondial de Medicină Sportivă (Barcelona, 2008). Totodată, a susţinut de-a lungul timpului o serie de conferinţe publice pe teme de nutriţie şi stil de viaţă sănătos.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Relația dintre consumul moderat de bere și calitățile motrice

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție anunță finalizarea unei noi cercetări care evidențiază efectele consumului moderat de bere în raport cu sănătatea. Cercetarea a avut ca obiective identificarea modificărilor produse de consumul moderat de bere asupra calităților motrice (viteză și forță), precum și...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.