Cuvânt înainte

Corina - Aurelia Zugravu, Preşedinte

Cornelia Zugravu

"Mă bucur că prin lansarea Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie reuşim să aducem în atenţia comunităţii ştiinţifice româneşti o temă extrem de ofertantă, un obiect de studiu interesant - berea. Este o băutură plină de calităţi atunci când este consumată cu responsabilitate şi cred că nu greşesc cu nimic afirmând că este atât de bine asimilată stilului de viaţă al românilor încât se identifică chiar cu spiritul nostru naţional"

 

Alin Popescu, Secretar general

Alin Popescu

"Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie şi-a propus să devină prin activitatea sa o sursă de informare validă pentru comunitatea medicală din România şi publicul larg."

 

 

 

Mihaela Begea, Membru fondator

Mihaela Begea

"Lansarea Centrului de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie reprezintă o reală oportunitate pentru cei care au  competenţe în domeniul cercetării, facilitându-le accesul la resursele necesare pentru a-şi pune în practică ideile."

 

 

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

European Beer and Health Symposium, ediția a opta. Bruxelles, 20 aprilie 2017

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.