• Comitetul științific

Comitetul științific

Având rolul de a completa şi valida competenţele Centrului de Studii, Comitetul ştiinţific este un organism în continuă formare, reprezentanţi ai comunităţii medicale şi universitare fiind invitaţi să susţină acest demers.

În prezent, componenţa Comitetului ştiinţific este următoarea:

  • Prof. univ. Dr. Sebastian Dumitrache, specializat în Igiena Alimentaţiei şi Nutriţiei
  • Academician Constantin Bălăceanu-Stolnici, medic neurolog
  • Prof. Univ. Dr. Ion Bruckner, medic cardiolog
  • Andreas Hniatiuc, psiholog
  • Sef lucrari univ.dr.ing. Mariana-Liliana PACALA, Cadru didactic titular la disciplina: Tehnologii fermentative in industria alimentara Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu
  • Conf.univ.dr. Monica Tarcea, Prodecan didactic al Facultatii de Medicina, UMF Tirgu-Mures
  • Dr. Serban Damian, nutritionist sportiv acreditat CIO
  • Prof. Dr. Mariana Graur - profesor coordonator al catedrei de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice de la Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, Director al departamentului de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice al clinicii "Sf. Spiridon" din Iasi

 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.