• Ce ne-am propus

Ce ne-am propus

Să oferim comunităţii medicale şi publicului larg informaţii valide despre efectele consumului moderat de bere asupra organismului uman, rezultate în urma efectuării de studii ştiinţifice.

Să oferim celor cu competenţe în cercetare un obiect de studiu extrem de ofertant şi resursele necesare pentru a-şi pune în practică cunoştinţele teoretice, din dorinţa de a impulsiona domeniul cercetării din ţara noastră.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.