2016 - Consumul moderat de bere poate avea un efect antioxidant

Cel mai recent studiu realizat de către Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, "Influența consumului moderat de bere asupra unor markeri ai stresului oxidativ", confirmă faptul că un consum moderat de bere poate avea un efect antioxidant pentru organism. Mai mult, consumul moderat de bere nu influenţează greutatea corporală, profilul lipidic și nivelul transaminazelor serice. Studiul este realizat de către Julien Cherfan, Masterand la Universitatea de Medicină și Farmacie "Iuliu-Hațieganu" din Cluj-Napoca, sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție. 

Descarcă comunicatul de presă.
 

  • Dr Alin Popescu Dr Corina Zugravu Julien Cherfain
  • DSC 7462
  • DSC 7506
 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Potasiul, un mineral care menține inima sănătoasă

Potasiul este un mineral indispensabil care susține activitatea electrică a celulelor și are un rol important în regimul alimentar. Adoptând o dietă echilibrată care să conțină fructe, legume și proteine îi putem oferi organismului acest element de care are nevoie. Potasiul poate reduce riscul de boli cardiovascular...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.