2015 - Consumul moderat de bere poate ameliora bufeurile de căldură specifice post-menopauzei

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a lansat o nouă cercetare care evidențiază efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului, de această dată fiind vizate simptomele asociate perioadei post - menopauză. Astfel, studiul a demonstrat că un consum moderat de bere poate ameliora bufeurile de căldură specifice post-menopauzei, îmbunătățind totodată și alte simptome vasomotoare, fizice sau psihosociale asociate acestei stări. Studiul a fost realizat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție de către Nicoleta Răducanu, absolventă a programului de studii de Masterat în Nutriție Clinică și Comunitară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureș.

Descarcă comunicatul de presă.
 

  • Corina Zugravu Ela Craciun Nicoleta Raducanu
  • Corina Zugravu Presedintele Centrului De Studii Despre Bere Sanatate Si Nutritie
  • Nicoleta Raducanu Cercetator
 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Consumul moderat de bere poate contribui la menținerea unei greutăți corporale optime

Doar una din cinci persoane reușește să își mențină greutatea obținută în urma unui proces de slăbire. Menținerea greutății optime în cazul persoanelor care au trecut printr-un proces de pierdere a greutății se dovedește de cele mai multe ori o provocare mai mare decât aceea de a da jos kilogramele în plus. Rata de ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.