2013 - Lansarea primului studiu din Romania

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă finalizarea primului demers de cercetare realizat în România ce are drept obiect de studiu efectele consumului moderat de bere asupra sănătății organismului uman. Studiul evidenţiază faptul că berea ar putea favoriza procesele de memorare și stimula atenția.

Descarcă comunicatul de presă.
 

  • Cercetare Centrul De Studii Bere Sanatate Nutritie 1
  • Cercetare Centrul De Studii Bere Sanatate Nutritie 2
  • Monica Bercea Doctorand Alin Popescu Secretar General CSBSN Corina Zugravu Presedinte CSBSN
  • Monica Bercea Doctorand Autorul Studiului
 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Consumul moderat de bere poate contribui la menținerea unei greutăți corporale optime

Doar una din cinci persoane reușește să își mențină greutatea obținută în urma unui proces de slăbire. Menținerea greutății optime în cazul persoanelor care au trecut printr-un proces de pierdere a greutății se dovedește de cele mai multe ori o provocare mai mare decât aceea de a da jos kilogramele în plus. Rata de ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.