2013 - Lansarea primului studiu din Romania

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă finalizarea primului demers de cercetare realizat în România ce are drept obiect de studiu efectele consumului moderat de bere asupra sănătății organismului uman. Studiul evidenţiază faptul că berea ar putea favoriza procesele de memorare și stimula atenția.

Descarcă comunicatul de presă.
 

  • Cercetare Centrul De Studii Bere Sanatate Nutritie 1
  • Cercetare Centrul De Studii Bere Sanatate Nutritie 2
  • Monica Bercea Doctorand Alin Popescu Secretar General CSBSN Corina Zugravu Presedinte CSBSN
  • Monica Bercea Doctorand Autorul Studiului
 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.