2012 - Conferința de presă de lansare

Conferința de presă de lansare a Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție 7 martie 2012, ora 11.

Descarcă comunicatul de presă.
 

  • Corina Zugravu Ela Craciun Nicoleta Raducanu
  • Corina Zugravu Presedintele Centrului De Studii Despre Bere Sanatate Si Nutritie
  • Nicoleta Raducanu Cercetator
  • IMG_0194
  • IMG_0196
  • IMG_0261
  • IMG_0266
  • IMG_0269
  • IMG_0289
  • IMG_0290
 

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.