Evenimente

  • 2016 - Consumul moderat de bere poate avea un efect antioxidant

    Cel mai recent studiu realizat de către Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, "Influența consumului moderat de bere asupra unor markeri ai stresului...

    Citește continuarea
  • 2015 - Consumul moderat de bere poate ameliora bufeurile de c...

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a lansat o nouă cercetare care evidențiază efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului...

    Citește continuarea
  • 2014 - Cel mai recent studiu din Romania confirma 'Burta de b...

    Un studiu realizat de catre Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie confirma faptul ca burta de bere este un mit. Cercetarea demonstreaza ca un consum ...

    Citește continuarea
  • 2013 - Lansarea primului studiu din Romania

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă finalizarea primului demers de cercetare realizat în România ce are drept obiect de studiu efectele cons...

    Citește continuarea
  • 2012 - Conferința de presă de lansare

    Conferința de presă de lansare a Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție 7 martie 2012, ora 11. Descarcă comunicatul de presă.  

    Citește continuarea

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Legumele cu frunze verzi, cerealele integrale și berea – posibili aliați ai sistemului osos

Osteoporoza este o afecțiune des întâlnită în rândul tuturor persoanelor, în special în rândul femeilor ajunse la vârsta menopauzei. Aceasta provoacă apariția oaselor fragile, predispuse la fracturi, care se pot rupe la mișcări bruște sau chiar la cel mai mic efort depus.

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.