Evenimente

  • 2016 - Consumul moderat de bere poate avea un efect antioxidant

    Cel mai recent studiu realizat de către Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, "Influența consumului moderat de bere asupra unor markeri ai stresului...

    Citește continuarea
  • 2015 - Consumul moderat de bere poate ameliora bufeurile de c...

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a lansat o nouă cercetare care evidențiază efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului...

    Citește continuarea
  • 2014 - Cel mai recent studiu din Romania confirma 'Burta de b...

    Un studiu realizat de catre Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie confirma faptul ca burta de bere este un mit. Cercetarea demonstreaza ca un consum ...

    Citește continuarea
  • 2013 - Lansarea primului studiu din Romania

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă finalizarea primului demers de cercetare realizat în România ce are drept obiect de studiu efectele cons...

    Citește continuarea
  • 2012 - Conferința de presă de lansare

    Conferința de presă de lansare a Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție 7 martie 2012, ora 11. Descarcă comunicatul de presă.  

    Citește continuarea

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Potasiul, un mineral care menține inima sănătoasă

Potasiul este un mineral indispensabil care susține activitatea electrică a celulelor și are un rol important în regimul alimentar. Adoptând o dietă echilibrată care să conțină fructe, legume și proteine îi putem oferi organismului acest element de care are nevoie. Potasiul poate reduce riscul de boli cardiovascular...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.