Evenimente

  • 2016 - Consumul moderat de bere poate avea un efect antioxidant

    Cel mai recent studiu realizat de către Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, "Influența consumului moderat de bere asupra unor markeri ai stresului...

    Citește continuarea
  • 2015 - Consumul moderat de bere poate ameliora bufeurile de c...

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a lansat o nouă cercetare care evidențiază efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra organismului...

    Citește continuarea
  • 2014 - Cel mai recent studiu din Romania confirma 'Burta de b...

    Un studiu realizat de catre Centrul de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie confirma faptul ca burta de bere este un mit. Cercetarea demonstreaza ca un consum ...

    Citește continuarea
  • 2013 - Lansarea primului studiu din Romania

    Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie anunţă finalizarea primului demers de cercetare realizat în România ce are drept obiect de studiu efectele cons...

    Citește continuarea
  • 2012 - Conferința de presă de lansare

    Conferința de presă de lansare a Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție 7 martie 2012, ora 11. Descarcă comunicatul de presă.  

    Citește continuarea

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.