Trei surse de antioxidanți la îndemână pe timpul verii: fructe de pădure, vinete, bere

Antioxidanții sunt substanțe nutritive - vitamine și minerale - care au rolul de a proteja și repara celulele corpului și de a reduce efectele dăunătoare ale radicalilor liberi asupra organismului. Antioxidanții sunt produși în mod natural de către organism sau se regăsesc în alimente pe care le includem în dietă. Aceștia contribuie la regenerarea celulară și, implicit, la încetinirea procesului de îmbătrânire a organismului. 

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Hidratarea în perioada iernii, la fel de importantă ca pe timpul verii

Hidratarea organismului pe timpul iernii este la fel de importantă precum este și pe timp de vară. Există preconcepția că deshidratarea organismului este un fenoment specific verii, însă aceasta se poate instala și iarna, iar efectele sale pot fi chiar mai pronunțate în anotimpul rece. De aceea, obiceiurile noastre ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.