Simpozionul "Beer and Health", Bruxelles: consumul moderat de bere poate face parte dintr-o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos

Experți și oameni de știință din întreaga lume s-au reunit săptămâna trecută la Bruxelles la cea de-a opta ediție a "European Beer and Health Symposium". Aceștia au dezbătut cele mai recente concluzii ale cercetărilor științifice privind efectele berii pentru organism și au confirmat că atunci când este consumată moderat, berea poate fi integrată într-un regim alimentar echilibrat și sănătos.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.