Simpozionul "Beer and Health", Bruxelles: consumul moderat de bere poate face parte dintr-o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos

Experți și oameni de știință din întreaga lume s-au reunit săptămâna trecută la Bruxelles la cea de-a opta ediție a "European Beer and Health Symposium". Aceștia au dezbătut cele mai recente concluzii ale cercetărilor științifice privind efectele berii pentru organism și au confirmat că atunci când este consumată moderat, berea poate fi integrată într-un regim alimentar echilibrat și sănătos.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.