Romania participa in premiera la Simpozionul Beer and Health de la Bruxelles

Anul acesta Romania a participat in premiera la Simpozionul Beer and Health, desfasurat la Bruxelles, sub patronajul asociatiei Berarii Europei. La editia din acest an, cea de-a-7-a, Romania a fost reprezentata de catre Dr. Corina Zugravu, Presedintele Centrului de Studii despre Bere, Sanatate si Nutritie, care a prezentat comunitatii stiintifice rezultatele unui studiu ce s-a concentrat pe analiza relatiei dintre consumul moderat de bere si evolutia indicatorilor somatici: indicele de masa corporala, circumferinta abdominala sau raportul talie/sold.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.