Lansare Centrul de Studii despre Bere Sănătate și Nutriție

Astăzi are loc lansarea în România a Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, singura instituț ie din România specializată în cercetarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman. Proiectul, o iniţiativă ce aparţine unor reprezentanţi ai mediilor universitare, medicale şi de cercetare de la noi din ţară, are drept obiectiv investigarea efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman, prin derularea de studii ştiinţifice şi diseminarea informaţiilor în rândul comunităţii medicale şi a publicului larg.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.