Intră în formă primăvara aceasta cu trei alimente bogate în antioxidanți: ceai verde, bere și ghimbir

Iarna, organismul nostru trece printr-o perioadă de stres cauzată de temperaturile scăzute sau variațiile de temperatură, privarea de lumina soarelui sau de posibilitatea de  mișcare în aer liber pe perioade mai lungi de timp. De aceea, este foarte important ca la început de  primăvară să ajutăm încet-încet organismul să iasă din această stare forțată de condițiile meteo, apelând la o dietă cât mai echilibrată care să conțină obligatoriu alimente cât mai bogate în antioxidanți.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.