Intră în formă primăvara aceasta cu trei alimente bogate în antioxidanți: ceai verde, bere și ghimbir

Iarna, organismul nostru trece printr-o perioadă de stres cauzată de temperaturile scăzute sau variațiile de temperatură, privarea de lumina soarelui sau de posibilitatea de  mișcare în aer liber pe perioade mai lungi de timp. De aceea, este foarte important ca la început de  primăvară să ajutăm încet-încet organismul să iasă din această stare forțată de condițiile meteo, apelând la o dietă cât mai echilibrată care să conțină obligatoriu alimente cât mai bogate în antioxidanți.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.