Hameiul un posibil element cheie in dezvoltarea de produse farmaceutice

Potrivit unui studiu realizat în cadrul Universității din Washington, hameiul,  ingredientul natural care conferă berii binecunoscutul gust amărui și care este folosit în prezent aproape exclusiv pentru producerea acestei băuturi extrem de iubite peste tot în lume, ar putea fi preluat și de industria farmaceutică în scopul dezvoltării de medicamente destinate tratării diferitelor afecțiuni, printre care diabetul zaharat sau bolile de inimă.
Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Polifenolii din bere pot contribui la echilibrul florei intestinale

Berea este cea mai populară băutură din categoria celor obținute printr-un proces de fermentare. Consumul acesteia în cantități moderate a fost legat de-a lungul timpului de posibile efecte benefice pentru sănătate, spre deosebire de situațiile de abstinență sau de consum excesiv. Aceste efecte benefice, rezultate d...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.