Hameiul un posibil element cheie in dezvoltarea de produse farmaceutice

Potrivit unui studiu realizat în cadrul Universității din Washington, hameiul,  ingredientul natural care conferă berii binecunoscutul gust amărui și care este folosit în prezent aproape exclusiv pentru producerea acestei băuturi extrem de iubite peste tot în lume, ar putea fi preluat și de industria farmaceutică în scopul dezvoltării de medicamente destinate tratării diferitelor afecțiuni, printre care diabetul zaharat sau bolile de inimă.
Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.