European Beer and Health Symposium, ediția a opta

European Beer and Health 2017 a avut loc la Bruxelles și a reunit experți și oameni de știință din întreaga lume. Aceștia au confirmat că atunci când este consumată moderat, berea poate fi integrată într-un regim alimentar echilibrat și sănătos. În premieră în istoria simpozionului, un reprezentant al comunității științifice din România, dr. Corina-Aurelia Zugravu, a prezidat și moderat evenimentul.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Hidratarea în perioada iernii, la fel de importantă ca pe timpul verii

Hidratarea organismului pe timpul iernii este la fel de importantă precum este și pe timp de vară. Există preconcepția că deshidratarea organismului este un fenoment specific verii, însă aceasta se poate instala și iarna, iar efectele sale pot fi chiar mai pronunțate în anotimpul rece. De aceea, obiceiurile noastre ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.