Consumul moderat de bere poate avea o influenta pozitivă in combaterea bolilor cardiovasculare

Rezultatele celor mai noi cercetări din domeniul efectelor consumului moderat de bere au fost anunțate de către membrii Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, în cadrul Simpozionului Internațional al Berii. Evenimentul se află deja la a 4-a ediție anul acesta.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.