Centrul De Studii Despre Bere Sanatate Si Nutritie Acorda Burse In Valoare De 36 000 Euro Pentru Mediul Academic Constantean

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție pune la dispoziţia mediilor academice şi de cercetare din România un fond de 36.000 euro destinaţi finanţării proiectelor de cercetare în domeniul efectelor consumului moderat de bere asupra organismului uman. Astfel, în urma unui concurs de proiecte desfășurat în perioada 30 martie – 31 mai vor fi desemnaţi beneficiarii burselor.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.