Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție dă startul celei de-a patra serii de burse și alocă 150.000 lei pentru cercetare

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriție ajunge la cea de-a patra serie de burse alocate cercetării din România și anunță începerea perioadei de depunere a proiectelor pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra sănătății. Perioada de depunere a lucrărilor este 1 noiembrie 2014 – 31 ianuarie 2015, iar bugetul maxim pus la dispoziția cercetătorilor români este de 150.000 lei.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea, sursă de minerale necesare organismului

Mineralele sunt esențiale în realizarea funcțiilor metabolice și au un rol cheie în buna funcționare a organismului. Calciul, magneziul, sodiul, fierul sau potasiul aduc fiecare câte un beneficiu specific. Printr-o dietă variată și echilibrată, ne putem asigura că organismul asimilează necesarul de minerale. Berea, ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.