Burse de cercetare pentru studenți

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție continuă programul de burse dedicate cercetării efectelor consumului moderat de bere asupra organismului. Centrul anunță startul celei de-a șasea ediții, iar perioada de depunere a proiectelor este 1 decembrie 2016 - 31 martie 2017. 

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.