Berea, un posibil scut împotriva infecției cu Helicobacter Pylori

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii din Marea Britanie, consumul moderat de bere poate preveni cu până la 17% riscul infecției cu Helicobacter Pylori și poate facilita eradicarea bacteriei, datorită efectului său antibacterian. Helicobacter Pylori este o bacterie care infectează mucuoasa stomacului și a duodenului.
Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.