Berea, inamicul depresiei

Cercetări recente au adus în atenția publicului un subiect interesant cu privire la efectele pozitive ale consumului de bere. Studiile relevă că cei care consumă bere în cantități moderate sunt expuși unui risc mai mic de a suferi din cauza depresiei, în comparație cu cei care nu consumă alcool sau îl consumă abuziv.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.