Alimentația la final de vară: alimente care pot contribui la creșterea nivelului de colesterol bun din organism

Vara se apropie de final, iar trecerea la un nou anotimp aduce cu sine o serie de schimbări în ritmul nostru cotidian. Revenirea la activitățile obișnuite după o perioadă de concediu și acomodarea cu noul ritm de lucru, tendința de a face mai puțină mișcare și poate chiar mici modificări la nivelul dietei din cauza programului încărcat, sunt doar câteva dintre schimbările prin care organismul nostru trece în această perioadă.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.