5 posibile efecte benefice ale consumului moderat de bere

În mijlocul verii, berea se numără fără îndoială printre alegerile care ne răcoresc. Fie că preferăm berea cu alcool, fără alcool, blondă sau brună, studiile internaționale demonstrează posibile efecte pozitive asupra organismului uman. Corina Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, trece în revistă câteva dintre posibilele efecte benefice ale consumului moderat de bere.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.