5 posibile efecte benefice ale consumului moderat de bere

În mijlocul verii, berea se numără fără îndoială printre alegerile care ne răcoresc. Fie că preferăm berea cu alcool, fără alcool, blondă sau brună, studiile internaționale demonstrează posibile efecte pozitive asupra organismului uman. Corina Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție, trece în revistă câteva dintre posibilele efecte benefice ale consumului moderat de bere.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea are un pronunțat rol de liant social

Interacțiunea socială reprezintă un aspect extrem de important pentru stabilirea echilibrului nostru psihic și relațional. Berea, o băutură  obținută exclusiv din cereale, hamei și apă și cu un conținut scăzut de alcool, este una dintre cele mai populare alegeri în diferite contexte sociale, fie că vorbim de o ieșir...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.