3 alimente care pot îmbunătăți digestia: consumul moderat de bere, turmericul și piperul negru

Berea, consumată în cantități moderate, turmericul și piperul negru au fost incluse de nutriționiști în categoria alimentelor care ar putea îmbunătăți digestia. Turmericul și piperul negru conțin substanțe care pot favoriza buna funcționare a sistemului digestiv al organismului.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Cel mai recent studiu realizat în România confirmă că berea consumată moderat contribuie la scăderea incidenței bolilor cardiovasculare

Un studiu finalizat recent în România reconfirmă efectele benefice ale consumului moderat de bere asupra scăderii riscului de apariție a bolilor cardiovasculare. Studiul „Evaluarea efectului consumului de bere asupra hemostazei la subiecți sănătoși” a fost derulat sub egida Centrului de Studii despre Bere, Sănătate ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.