3 aliați în lupta cu colesterolul, după mesele îmbelșugate de sărbători: berea, usturoiul și merele

Colesterolul este prezent în toate alimentele de origine animală, cum sunt carnea, lactatele și ouăle, nelipsite de pe mesele românilor cu ocazia sărbătorii Paștelui. Astfel, când în dietă predomină acest tip de alimente, nivelul colesterolului LDL, supranumit și colesterol "rău", riscă să crească și să se depună pe vasele de sânge, provocând îngustarea arterelor.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Patru surse de antioxidanți care te pregătesc pentru vară: căpșune, cireșe, morcovi și bere consumată moderat

Vitaminele, mineralele și nutrienții din fructele și legumele de sezon reprezintă un combustibil extrem de necesar organismului. Menținerea unei alimentații echilibrate, din care să nu lipsească antioxidanții, este alegerea perfectă pentru finalul de primăvară și pregătirea pentru întâmpinarea anotimpului cald. Surs...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.