3 aliați în lupta cu colesterolul, după mesele îmbelșugate de sărbători: berea, usturoiul și merele

Colesterolul este prezent în toate alimentele de origine animală, cum sunt carnea, lactatele și ouăle, nelipsite de pe mesele românilor cu ocazia sărbătorii Paștelui. Astfel, când în dietă predomină acest tip de alimente, nivelul colesterolului LDL, supranumit și colesterol "rău", riscă să crească și să se depună pe vasele de sânge, provocând îngustarea arterelor.

Descarcă comunicatul de presă.

Cuvânt înainte

NOUTĂȚI

Berea, sursă de minerale necesare organismului

Mineralele sunt esențiale în realizarea funcțiilor metabolice și au un rol cheie în buna funcționare a organismului. Calciul, magneziul, sodiul, fierul sau potasiul aduc fiecare câte un beneficiu specific. Printr-o dietă variată și echilibrată, ne putem asigura că organismul asimilează necesarul de minerale. Berea, ...

Mai mult

Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru și fii la curent cu ultimele informații ale Centrului.